14 Ara 2018
Seçil Şeker

2019 Yılbaşı Hediye Alternatifleri

 

Yılın en sevilen zamanı geliyor. Yılın sonu!!!

Belki zor bir sene geçirdik, belki hayallerimizden vazgeçtik, belki yeni kapılar açmaya yeltendik, belki o kapının eşiğindeyiz... Yepyeni bir yıl var şimdi önümüzde. Güzel başlangıçlar yapmak için harika bir fırsat. Yeni başlangıçları, yeni yeni hediyelerle taçlandırmak gibisi de yok değil mi? Eee, biz de sizler için birbirinden güzel yılbaşı hediyelerini listeledik. Geçtiğimiz senenin alternatif hediye listesine de buradan ulaşabilirsiniz. İyi yıllar...

 

Aileler için:  

Bu içerik annelere mutfak robotu almayı kesinlikle önermeyecektir! Yemek yaparken, arkamızı toplarken yorulan annelerimize harika bir tatil alabiliriz. İzmir’in güvenilir acentelerinden Academic Tour’un Yılbaşı Turlarını buradan inceleyebilirsiniz.

 

Babalar içinse kart oyunları ve tavla harika bir seçenek olabilir!

 

Sevdiceğinize: 

İşte bu konu çok hassas. Sevdiceğiniz neleri sever bilemeyiz ama naçizane bir şeyler sıralayacağım.

 

Mimas Sanat  & Atölye 

Barbaros Köyü'nde, doğayla sanatı birleştiren Mimas Sanat & Atölye'nin Instagram hesabını şuraya iliştirelim de bir bakın! Mimas, ulaşılabilir fiyata sanat eserleri satın alabilme imkanı sunuyor. Yılbaşı hediyesi olarak sevdiğinize sanat eseri hediye etmek sizce de çok havalı olmaz mı? Sevdiğinizle haftasonu Mimas'a gidip doğa ile iç içe, sanat dolu birgün geçirmek de harika bir hediye alternatifi olabilir.

 

 

Çiçeksel 

“Kadın kadındır, çiçek babandır!” diyen feministleri çok iyi anlıyorum ama buradaki kurutulmuş çiçeklerden yapılmış aksesuarları, terrariumları görünce benim çiçek olasım geliyor! Sizin de sevdiceğiniz minnoş bir ev kedisiyse bu çiçeksel aksesuarlara bayılacaktır. 

 

 

Spor tutkunlarına: 

Hadi biraz protein tozlu shake içelim! Sporun en sevdiğim yanı bitiminde içtiğim proteinli sütler... Kendi sütünüzü, enerji içeceğinizi yapmanız ise çok kolay. Sadece bir Vestel Mix & Go’ya sahip olmanız yeterli. Yılbaşında kendime alacağım hediyelerden biri kesinlikle Mix & Go.

 

Evden çıkmayanlara: 

Battaniye! Şahsen bıraksalar haftalarca evden çıkmayacak hatta koltuktan bile kalkmayacak bir insan olarak sanırım en sevdiğim hediyelerden biri koltukta uzanırken üzerime alacağım yumuşacık battaniyeler. En sevdiğim battaniyem ise Home Love Coffee Shop ürünlerinden!  

 

 

Eve girmeyenlere: 

Bu soğuk kış şartları, en çok eve girmeyenleri vuruyor. Yün kabanlar, montlar muhteşem indirimlerle mağazalardaki yerlerini aldı. Hatta yerleri boşalmaya bile başladı. Eğer gezmeyi seven bir dostunuz var ise bu dış giyim ürünleri ona göre olacaktır. 

 

 

Vestel kablosuz hoparlör

Evden çıkmak bilmeyen, çıkınca da girmek bilmeyen biri olarak en sevdiğim şey kamp sandalyelerimizi alıp güzel müzik ve güzel içecekler eşliğinde arkadaşlarımla sohbet etmek. Sizin de müzik dinlemeyi seven arkadaşlarınız varsa bu hoparlörler ona çok uygun bir hediye olacaktır. 

 

 

Kitap kurtlarına: 

Biliyorsunuz bir yıldır her ay bir tema üzerinden kitap çekilişleri gerçekleştirdik. Kitap listelerimizi inceleyerek sevdiklerinizin tarzına en uygun ve en harika kitabı bulacağınıza eminim. 

 

Bakımsız yapamayanlara: 

Era Estetik: 

Geçtiğimiz günlerde başlattığımız Era Estetik çekilişimiz devam ediyor. Katılmanızı peelingler aşkına rica ederim! Çıkmasa bile üzülmüyoruz çünkü Era Estetik’ten hemen randevu alıp sevdiklerimizi şımartıyoruz.

 

 

Tırnak Lounge: 

Kaş, kirpik ve tırnak bakımına ne kadar özen gösterdiğinizi tahmin edebiliyorum, bakımsız yapamayanlar! Sanırım bir protez tırnak ya da ipek kirpik randevusu beni birkaç ay en mutlu edecek şey olurdu.